OM OS

VORES HISTORIE

- v. Flemming Rasmussen, ejer


Boldspil har altid ligget i generne i vores familie - men for 15 år siden kom en "virus" indover. Jeg købte min første landevejscykel og indrømmet, jeg blev forført med det samme.


Den fantastiske fornemmelse af at stryge gennem landskabet på en skøn sommerdag eller ved en tur i skoven, når efterårets våde og kølig vejr tager over, fornægter sig ikke.


Med en uddannelse og et arbejde indenfor maskiner og teknik blev jeg også grebet af selv at skrue og optimere på mit udstyr.


-"altid foretrukket at bygge mine cykler selv, fordi jeg har ønsket at have en cykel, som ingen andre af mine cykelvenner har"

Frem for at købe den færdige "mærkevare" cykel, har jeg altid foretrukket at bygge mine cykler selv, fordi jeg har ønsket at have en cykel, som ingen andre af mine cykelvenner har. Og sidst - men ikke mindst - har jeg også erfaret, at jeg får mere kvalitet for pengene, når jeg er "selvbygger".


For fire år siden købte jeg min første "no name" kinesiske carbon ramme. Jo, jeg var skeptisk, men den tvivl blev hurtig gjort til skamme - jeg blev en rigtig glad selvbygger.


I forbindelse med min søn Kaspers karrierer i Ajax Amsterdam, kom jeg i kontakt med en hollandsk importør af carbon cykeldele fra Kina. De ting, jeg har fået gennem ham, har virkelig været af høj kvalitet og til meget fornuftige priser. Cykelnetværket i Holland er efterfølgende blevet udbygget, og jeg er blevet inspireret af de succesfulde hollandske cykeliværksættere. Jeg har nu valgt at realisere min egen gamle drøm om at være selvstændig. 


I samarbejde med Kasper har jeg opstartet FR CARBON FRAME, hvor vi via vores hollandske samarbejdspartnere og importører vil tilbyde danske cykelentusiaster muligheden for at købe højkvalitets carbon cykelrammer, carbon cykelhjul og andre carbon cykeldele til priser, som ligger et godt stykke under de store mærkervareproducenter. Det er vores påstand - at der i de langt de fleste tilfælde kun er navnet og prisen til forskel.

 

FR CARBON FRAME henvender sig primært til dig, der som os har en stor fornøjelse ved at skrue i sin cykel selv, og dig, der vil have en helt unik cykel og som vil spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Du kan købe rammen og hjulene hos os. Rammen kan leveres lakeret i en af vores standard farvedesigns, men du kan også helt selv bestemme designet.


Ønsker du ikke selv af bygge cyklen, så gør vi det gerne for dig - enten med dele, du kommer med, eller også kan vi købe dem for dig og gøre cyklen klar til at rulle direkte ud på landevejen.


VORES TEAM


FR CARBON FRAME er et familie projekt i famlien Dolberg-Rasmussen. Vi er begge grebet af at cykle i vores fritid. Via en række hollandske samarbejdspartnere vil vi tilbyde højkvalitets carbon cykelrammer og andre relaterede cykeldele til danske cykelentusiaster.


Den daglige administration og samling af cykler klarer Flemming hjemme i Voel øst for Silkeborg.


Kasper har flere af vores cykler stående i hjemmet i Servilla, og når tiden tillader det, testes cyklerne på de skrappe sydspanske stigninger. 


FLEMMING RASMUSSEN

EJER OG DIREKTØR


Tlf.nr.: +45 53 79 52 00


E-mail: info@carbonframe.dk

KASPER DOLBERG

MEDEJER & "TESTKØRER"

Professionel fodboldpsiller i Servilla FC.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER