PARTNERE

JM CARBONFRAME (HOLLAND)


JM Carbon Frame er ejet af Joost Mutsaers, og er vores primære leverandør af rammer og andre carbon cykeldele som styr og sadelpinde.


JM Carbon Frame har flere års erfaring med import af rammer og andre cykeldele fra Østen (primært Kina) og har efterhånden fået et leverandørnetværk, hvor kvaliteten, servicen og garantien er på plads. JM Carbon Frame fungerer i dag som agent for kinesiske cykeldele producenter - herunder LightCarbon - som er den primære producent af de rammer, vi tilbyder hos FR Carbon Frame.


De seneste år har virksomheden haft stor succes i Holland, hvor flere og flere hollandske cykelbutikker har taget JM Carbon Frames rammer ind i deres sortiment.


Endelig kører mange hollandske cykelryttere i dag på en JM Carbon Frame cykel - heriblandt Jumbo Visma's sprinterstjerne Dylan Groenewegen, som har købt og testet adskillige cross- og gravelrammer for JM Carbon Frame.


www.jmcarbonframe.nl


CARBON RACING (HOLLAND)


Hos Carbon Racing fra Holland, henter vi de hjulsæt, som du finder i vores sortiment. Carbon Racing får carbon fælgene hjem fra Kina og spænder derpå selv hjulene op. Det gør hjulene en smule dyrere, end hvis vi hentede færdige hjul direkte i Kina. Omvendt er vi sikre på hjulenes høje kvalitet, og prisen ligger stadig langt under de kendte mærker.

Carbon Racing har nogle faste hjulsæt, men fordi de bygger hjulene selv, er der muligheden for at få præcis det hjulsæt, du ønsker - du kan selv vælge alt fra fælghøjde, nav, egertype til fælgens design. 


Carbon Racing giver to års garanti, og flere af hjulsættene er UCI Approved.


www.carbonracing.nl


LIGHT CARBON (KINA)


Light Carbon er en førende kinesiske producent af carbon cykler og udstyr, hvorfra vi - via JM Carbon Frame -  henter vores carbon rammer og andre carbon cykeldele. Kig evt. på deres hjemmeside og se deres store sortiment. Er der en ramme eller andet, som du finder interessant i sortimentet, kan du trygt kontakte os, så vi kan få det hjem til dig. 


www.lightcarbon.com

JH DESIGN (DANMARK) v. Jesper Heldgaard


Jesper Heldgaard er vores fortrukne partner, når vi skal have malet vores rammer. Jesper har en fortid inden for mountainbike, men er også vild med at lege med farver. I regi af JH Design har Jesper efterhånden fået stor erfaring med special lakering af rammer og hjelme. Lad os sige det lige ud - det er utroligt og helt fantastisk, hvad Jesper kan med en "pensel".


Se og følg Jesper på Facebook og Instagram