PARTNERE

JM CARBONFRAME (HOLLAND)


JM Carbon Frame er ejet af Joost Mutsaers, og er vores primære leverandør af rammer og andre carbon cykeldele som styr og sadelpinde.


JM Carbon Frame har flere års erfaring med import af rammer og andre cykeldele fra Østen (primært Kina) og har efterhånden fået et leverandørnetværk, hvor kvaliteten, servicen og garantien er på plads. JM Carbon Frame fungerer i dag som agent for kinesiske cykeldele producenter - herunder LightCarbon - som er den primære producent af de rammer, vi tilbyder hos FR Carbon Frame.


Siden 2021 har Joost Mutsaers faktisk været tilknyttet og styret Light Carbons europæiske datterselskab.

De seneste år har virksomheden haft stor succes i Holland, hvor flere og flere hollandske cykelbutikker har taget JM Carbon Frames rammer ind i deres sortiment.


Endelig kører mange hollandske cykelryttere i dag på en JM Carbon Frame cykel - heriblandt Jumbo Visma's sprinterstjerne Dylan Groenewegen, som har købt og testet adskillige cross- og gravelrammer for JM Carbon Frame.


www.jmcarbonframe.nl

www.lightcarboneurope.com


LIGHT CARBON (KINA)


Light Carbon er en førende kinesiske producent af carbon cykler og udstyr, hvorfra vi - via JM Carbon Frame -  henter vores carbon rammer og andre carbon cykeldele. Kig evt. på deres hjemmeside og se deres store sortiment. Er der en ramme eller andet, som du finder interessant i sortimentet, kan du trygt kontakte os, så vi kan få det hjem til dig. 


www.lightcarbon.com

www.lightcarboneurope.com

JH DESIGN (DANMARK) v. Jesper Heldgaard


Jesper Heldgaard er vores fortrukne partner, når vi skal have malet vores rammer. Jesper har en fortid inden for mountainbike, men er også vild med at lege med farver. I regi af JH Design har Jesper efterhånden fået stor erfaring med special lakering af rammer og hjelme. Lad os sige det lige ud - det er utroligt og helt fantastisk, hvad Jesper kan med en "pensel".


Se og følg Jesper på Facebook og Instagram